Yritys

PPT Dure Oy on pohjoismainen, korkealuokkaisten maaliratkaisujen tarjoaja. Emme ainoastaan tuota ja toimita maaleja, vaan ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja tuemme heitä heidän liiketoimintansa kehittämisessä.

PPT Duren juuret pohjautuvat Petri Porraksen yli 40 vuoden kokemukseen maalialalta. Olemme oppineet, että yritystoiminnassa pelkkä maalien toimittaminen ei riitä. Maali on korkean teknologian tuote, ja siksi on tärkeää, että riittävä tekninen tuki on helposti saatavilla sekä ennen että jälkeen toimituksen. Olemme kasvaneet luotettavaksi maaliratkaisujen tarjoajaksi, joka auttaa asiakkaitaan löytämään heidän tarpeisiinsa parhaat ratkaisut. Tarjoamme korkealuokkaisten maalituotteidemme lisäksi mm. koulutuksia, tiedon siirtoa, logistisia ratkaisuja, varastointia ja tarvittaessa jopa erilaisia kierrätyspalveluita.

Maalauksessa ei ole kyse vain oikeasta väristä ja hinnasta. Asiakkaillemme olennaista on myös se, että oikea maali on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Maalaustyön jälkeen asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, tuliko käytettyjen maalituotteiden osalta tehtyä kompromisseja ja saiko loppuasiakas varmasti laadukkaan, pitkäkestoisen ja ekologisesti kestävän lopputuloksen.

Yritys

PPT Dure Oy
Y-tunnus 2604109-7
Satamakatu 26
24100, Salo
Perustettu: 12.03.2014

Hallitus

Petri Rautanen, Hpj
Juhani Saarela
Timo Mäkeläinen
Mikko Mensonen

Johtoryhmä

Toimitusjohtaja
Petri Rautanen
+358 40 480 3584

Talous
Timo Mäkeläinen
+358 50 307 8977

Myynti
Mikko Mensonen
+358 40 522 6005

etunimi.sukunimi@pptdure.fi