Yritys

PoraColors on pohjoismainen, korkealuokkaisten maaliratkaisujen tarjoaja. Emme ainoastaan tuota ja toimita maaleja, vaan ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja tuemme heitä heidän liiketoimintansa kehittämisessä.

PoraColorsin juuret pohjautuvat Petri Porraksen yli 40 vuoden kokemukseen maalialalta. Olemme oppineet, että yritystoiminnassa pelkkä maalien toimittaminen ei riitä. Maali on korkean teknologian tuote, ja siksi on tärkeää, että riittävä tekninen tuki on helposti saatavilla sekä ennen että jälkeen toimituksen. Olemme kasvaneet luotettavaksi maaliratkaisujen tarjoajaksi, joka auttaa asiakkaitaan löytämään heidän tarpeisiinsa parhaat ratkaisut. Tarjoamme korkealuokkaisten maalituotteidemme lisäksi mm. koulutuksia, tiedon siirtoa, logistisia ratkaisuja, varastointia ja tarvittaessa jopa erilaisia kierrätyspalveluita.

Maalauksessa ei ole kyse vain oikeasta väristä ja hinnasta. Asiakkaillemme olennaista on myös se, että oikea maali on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Maalaustyön jälkeen asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, tuliko käytettyjen maalituotteiden osalta tehtyä kompromisseja ja saiko loppuasiakas varmasti laadukkaan, pitkäkestoisen ja ekologisesti kestävän lopputuloksen.

Yritys

Aluks Oy / PoraColors
Y-tunnus 3130734-7
Peurankatu 10 A 6
24100, Salo

info@poradur.fi