Teollisuusmaalit

Yksikerrosmaalit

PORADUR 2K Evo TX on erikoishartseihin perustuva paksukalvomaali, jossa on yhdistetty ominaisuuksia pohja- ja pintamaalista. Evo TX on suhteellisen nopeasti kuivuva maali, jolle tyypillistä on erittäin luja tartunta. Pinnoite soveltuu lähes kaikkiin materiaaleihin (teräs, rauta, lasikuitu, sähkösinkityt tuotteet, puu,betoni) ja sitä voidaan käyttää myös haastavissa kohteissa (alumiini, ABS-muovi). Evo TX soveltuu myös ankariin ilmasto-olosuhteisiin (korroosioluokka C4). Ominaisuuksiensa myötä Evo TX mahdollistaa tehokkaamman tuotantoprosessin, koska koko pinnoitus voidaan toteuttaa yhdellä maalituotteella. Maalia on saatavilla useissa eri väreissä ja kiiltoasteissa. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-evo0123j5, UFI-koodi JQWS-P0HM-X001-72AP.

 

Pintamaalit

PORADUR 2K Industry on kaksikomponenttinen pintamaali, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Sillä on hyvä suoja UV- säteilyä ja mekaanisia/kemiallisia rasituksia vastaan. Maali kuivuu nopeasti, omaa pysyvän elastisuuden ja sillä on hyvä peittävyys. Sitä voidaan käyttää märkää märälle –menetelmällä minkä tahansa pohjamaalimme kanssa. Maalia voidaan sävyttää PP-, RAL Classic & Design- ja NCS-väreihin ja se on saatavilla useassa eri kiiltotasossa. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-ind0122j5, UFI-koodi G8MP-11SD-S00U-4UKU.

 

PORADUR 2K Gloss on kaksikomponenttilakka, joka tarjoaa korkeimman tason suojan korroosiokemikaaleja ja auringonvaloa vastaan. Sitä käytetään pääasiassa pinta- ja yksikerrosmaaliemme kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan, esim. puupinnoille, lasiin tai muille vastaaville materiaaleille. Tuote on saatavilla kolmessa eri kiiltoasteessa: korkeakiiltävänä, puolikiiltävänä ja mattana. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-glo0122j9, UFI-koodi JYR7-C1NH-C00E-PXY8.

 

Pohjamaalit

PORADUR 2K Gardi on kaksikomponenttinen pohjamaali, joka perustuu erikoishartseihin. Se muodostaa joustavan, nopeasti kuivuvan ja lujan tartunnan omaavan maalipinnan. Gardi kiinnittyy lähes kaikille alustoille (rauta, teräs, sinkityt metallit, lasikuitu, puu, betoni) sekä soveltuu myös vaikeille materiaaleille (alumiini, ABS-muovi). Gardi on hyvä valinta pohjamaaliksi huoltotöissä, joissa maalataan eri materiaaleja ja suojataan metallipintoja korroosiolta. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-gar0122j5, UFI-koodi EEFY-X0YK-G00S-6TSQ.

PORADUR 2K Gardi TX on paksukalvoversio Gardista. Se tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla. Maalia suositellaan kohteisiin, joissa tarvitaan lujaa mekaanista kestävyyttä ja voimakasta korroosiosuojaa, esim. rekkojen ja työkoneiden runkoihin ja lavoihin. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-gar0123j5, UFI-koodi R872-316J-S00P-Q6H7.

PORADUR 2K Pleo TX on kaksikomponenttinen paksukalvopohjamaali, joka kuivuu erittäin nopeasti ja on helppo levittää ja hioa. Maalia voidaan käyttää ruiskupakkelina, mikä mahdollistaa maalikerroksen kasvattamisen useisiin satoihin mikrometreihin märkää märälle menetelmällä. Maalia tuotetaan lähinnä harmaana, mutta valmistamme sitä pyynnöstä myös muissa väreissä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-ple0123j5, UFI-koodi NJ2H-S1AF-7003-434T.

PORADUR 1K, 2K Poradex on yksi- tai kaksikomponenttinen pohjamaali. Se kuivuu nopeasti ja on helppo levittää. Poradexia voidaan tarpeen mukaan käyttää yksikomponenttisena maalina helpommissa sovelluksissa. Poradex on erityisesti suunniteltu korroosiosuojamaaliksi raudalle. Maalia tuotetaan lähinnä punaisena, mutta valmistamme sitä pyynnöstä myös muissa väreissä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-por0122j5, UFI-koodi D405-71EJ-200J-6K7R.