Ohenteet ja kovettajat

PORADUR Dilux on ohennin, joka sopii erinomaisesti yhteen kaikkien PORADUR-tuotteiden kanssa. Sitä voidaan käyttää maalin viskositeetin säätämiseen ja maalattavan pinnan sekä työvälineiden puhdistamiseen. Tutustu tästä ohentimen käyttöturvatiedotteeseen. SKU-koodi t-dil0122j5, UFI-koodi 5VR2-K0QT-M00Y-A1HJ.

PORADUR H-Ero on kovettaja, joka pohjautuu alifaattiseen isosyanaattiin (HDI) ja jota voidaan käyttää kovettimena kaikille PORADUR-maaleille. Tutustu kovettajan käyttöturvatiedotteeseen. SKU-koodi t-her0122j5, UFI-koodi KK98-V05S-600Q-9SYK.

PORADUR H-Rapid on ns. nopea kovettaja. H-Rapidia voi käyttää yhdessä suurimman osan maaleistamme kanssa, mutta huomio kannattaa kiinnittää etenkin maalausolosuhteisiin. Otathan yhteyttä tekniseen ryhmäämme, kun haluat käyttää tätä kovettajaa. Tutustu nopean kovettajan käyttöturvatiedotteeseen. SKU-koodi t-hra0122j5, UFI-koodi 8E2C-00DR-G00M-T5Q3.

PORADUR H-Dixo on pakkelituotteiden kovettaja. H-Dixo on liuotinvapaa tuote, joka perustuu alifaattiseen isosyanaattiin. Tutustu tästä pakkelikovettajan käyttöturvatiedotteeseen. SKU-koodi t-hdi0122j5.