Laiva- ja venemaalit

Pintamaalit

PORADUR 2K Navis on korkeatasoinen, lujan tartunnan omaava pintamaali laivamaalaukseen. Se kuivuu suhteellisen nopeasti ja muodostaa pysyvästi elastisen pinnan suojaten kohdetta kaikissa olosuhteissa. Maali kovettuu myös alhaisissa lämpötiloissa. Ominaisuuksiensa ansiosta Navis soveltuu erinomaisesti telakointien yhteydessä suoritettaviin huoltotöihin ja korjauksiin. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-nav0122j5, UFI-koodi 2JPV-T0RM-600W-QF26.

 

PORADUR 2K Lago on pintamaali venemaalaukseen. Maalilla on hyvä UV-suoja ja se muodostaa pysyvästi elastisen pinnan suojaten maalattavaa kohdetta kaikissa olosuhteissa. Maali kovettuu myös alhaisissa lämpötiloissa, minkä johdosta se soveltuu erinomaisesti esim. talvikauden aikana toteutettaviin huoltomaalauksiin. Lago valmistetaan korkeakiiltoisena. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-lag0122j9, UFI-koodi 5Y4V-A17C-C00M-3M1V.

 

PORADUR 2K Gloss on korkean kuiva-ainepitoisuuden omaava, kaksikomponenttilakka. Se tarjoaa korkeimman tason suojan korroosiokemikaaleja ja auringonvaloa vastaan. PORADUR Gloss kestää bensiiniä, öljyjä, liuottimia ja muita happoja ja emäksiä. PORADUR Gloss on myös ekologisesti kestävä ratkaisu käytettäväksi päällimmäisenä kerroksena veden alla korvaamaan antifouling pinnoitteita: Glossin sileän pinnan ja tiiviin rakenteen ansiosta se vähentää näkin ja liman tarttumista maalipintaan ja helpottaa lian ja tarttuvan orgaanisen aineksen puhdistamista noston yhteydessä. Tuotetta on saatavilla kolmessa eri kiiltoasteessa: korkeakiiltävänä, puolikiiltävänä ja mattana. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-glo0122j9, UFI-koodi JYR7-C1NH-C00E-PXY8.

Pohjamaalit

PORADUR 2K Gardi on kaksikomponenttinen pohjamaali, joka perustuu erikoishartseihin. Se muodostaa joustavan, nopeasti kuivuvan ja lujan tartunnan omaavan pinnoitteen. Gardi kiinnittyy lähes kaikille alustoille (rauta, teräs, sinkityt metallit, lasikuitu, puu, betoni) sekä soveltuu myös vaikeille materiaaleille (alumiini, ABS-muovi). Gardi muodostaa vettä läpäisemättömän pinnoitteen ja soveltuu näin ollen käytettäväksi myös vedenalaisten osien pohjamaalaukseen. Hyvien tartuntaominaisuuksien myötä se on täydellinen valinta pohjamaaliksi huoltotöissä, joissa joudutaan maalaamaan eri materiaaleja. Gardi kovettuu myös alhaisissa lämpötiloissa ja suojaa erinomaisesti metallipintoja korroosiolta. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0122j5, UFI-koodi EEFY-X0YK-G00S-6TSQ.

PORADUR 2K Gardi TX on paksukalvoversio Gardista. Se tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla. Gardi TX:ää suositellaan pohjamaaliksi erityisesti kohteisiin, joissa tarvitaan lujaa mekaanista kestävyyttä ja voimakasta korroosiosuojaa, esimerkiksi laivojen ja veneiden ulkolaidoissa ja vedenalaisissa osissa. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0123j5, UFI-koodi R872-316J-S00P-Q6H7.