Kattomaalit

Yksikerrosmaalit

PORADUR 2K Tectum on nopeasti kuivuva ja erittäin lujan tartunnan omaava kattomaali, jota voidaan käyttää myös viileissä olosuhteissa. Maalin ominaisuudet perustuvat erikoishartseihin. Tectum on ns. yksikerrosmaali, jossa yhdistyy pohja- ja pintamaalin ominaisuudet. Tectumia suositellaan pinnoitteeksi pelti,- tiili- ja mineriittikatoille. Se soveltuu hyvin sekä huoltomaalaukseen että uusien, sinkittyjen konesaumakattojen maalaukseen. Perinteisten materiaalien lisäksi Tectum kiinnittyy hyvin myös haastavammille pintamateriaaleille, kuten alumiinille ja suurimmalle osalle muovipinnoitteista. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-tec0122j5, UFI-koodi H4MH-80UQ-200C-SX54.

PORADUR 2K Tectum TX on paksukalvoversio Tectumista. Se tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla ja soveltuu siksi erityisen hyvin mm. pensselimaalaukseen. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-tec0123j5, UFI-koodi A0DM-E02P-C008-89VN.

Pohjamaalit

PORADUR 1K, 2K Poradex on kaksikomponenttinen pohjamaali, jolla on hyvin vahva korroosiosuoja. Maali on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. Poradex voidaan tarpeen mukaan käyttää myös yksikomponenttisena vähemmän vaativissa sovelluksissa (mm. kohteissa, joihin ei kohdistu aggressiivisten liuottimien ym. kemikaalien rasitusta). Poradex on erityisesti suunniteltu korroosionsuojamaaliksi ja se soveltuu ruosteisten kohtien paikkamaalaukseen. Maalia tuotetaan lähinnä punaisena, mutta valmistamme sitä pyynnöstä myös muissa väreissä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-por0122j5, UFI-koodi D405-71EJ-200J-6K7R.

PORADUR 2K Adhero on kaksikomponenttinen pohjamaali huokoisille betonitiili- ja kuitusementtipinnoille (tiili ja mineriitti). Adhero tarttuu hyvin vaikeillekin pinnoille ja tarjoaa hyvän pohjustuksen tukkimalla huokoisen aineen kapilaariputket ja vähentämällä siten myös pintamaalin menekkiä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-adh0122j5, UFI-koodi 0DUK-W1JE-G00Y-MFVA.