Automaalit

Pintamaalit

PORADUR 2K Auto on kaksikomponenttinen pintamaali, jolla on erinomainen peittävyys ja sääsuoja. Maali on hyvin hienojakoinen (suurin raekoko <1µm). PORADUR 2K Auto kestää erilaisten kemikaalien, kuten bensiinin, öljyjen, liuottimien ja monien muiden happojen ja emästen aiheuttamia rasituksia. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-aut0122j9, UFI-koodi 53DS-610D-200R-M7AC.

 

PORADUR 2K Gloss on korkean kuiva-ainepitoisuuden omaava, kaksikomponenttilakka. Se tarjoaa korkeimman tason suojan korroosiokemikaaleja ja auringonvaloa vastaan. PORADUR Gloss kestää bensiiniä, öljyjä, liuottimia ja muita happoja ja emäksiä. Sitä käytetään pääasiassa PORADUR pinta- ja yksikerrosmaalien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös yksinään esimerkiksi puu- ja lasipinnoilla tai muilla vastaavilla materiaaleilla. Tuotetta on mahdollista saada kolmessa eri kiiltoasteessa: korkeakiiltävänä, puolikiiltävänä ja mattana. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-glo0122j9, UFI-koodi JYR7-C1NH-C00E-PXY8.

 

Pohjamaalit

PORADUR 2K Gardi on kaksikomponenttinen pohjamaali, joka perustuu erikoishartseihin. Se muodostaa joustavan, nopeasti kuivuvan ja lujan tartunnan omaavan maalipinnan. Gardi kiinnittyy lähes kaikille alustoille (rauta, teräs, sinkityt metallit, lasikuitu, puu, betoni) sekä soveltuu myös vaikeille materiaaleille (alumiini, ABS-muovi). Gardi on täydellinen valinta pohjamaaliksi huoltotöissä, joissa on tarkoitus maalata eri materiaaleja tai korroosiosuojaa vaativia metallipintoja. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0122j5, UFI-koodi EEFY-X0YK-G00S-6TSQ.

 

PORADUR 2K Pleo TX on kaksikomponenttinen paksukalvopohjamaali, joka kuivuu nopeasti ja on helppo levittää ja hioa. Pleo TX on lyömätön valintana, kun haetaan huippuluokan pinnan tasaisuutta ja maalin hiottavuutta. Pleo TX:ää voidaan käyttää ruiskupakkelina, mikä mahdollistaa maalikerroksen kasvattamisen useihin satoihin mikrometreihin märkää märälle menetelmällä. Maali on väriltään harmaa, mutta tarvittaessa sitä voidaan valmistaa myös muissa väreissä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-ple0122j5, UFI-koodi NJ2H-S1AF-7003-434T.

 

PORADUR 1K, 2K Poradex on kaksikomponenttinen pohjamaali, jolla on hyvin vahva korroosiosuoja. Maali on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. Poradex voidaan tarpeen mukaan käyttää myös yksikomponenttisena vähemmän vaativissa sovelluksissa (mm. kohteissa, joihin ei kohdistu aggressiivisten liuottimien ym. kemikaalien rasitusta). Poradex on erityisesti suunniteltu korroosionsuojamaaliksi raudalle. Maalia tuotetaan lähinnä punaisena, mutta valmistamme sitä pyynnöstä myös muissa väreissä. Katso tästä tuotteen tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-por0122j5, UFI-koodi D405-71EJ-200J-6K7R.