Pohjamaalit

Pohjamaalilla luodaan tasaisen ja tartunnan omaavan pinnan. Meillä PoraColorsilla löytyy eri pohjamaaleja käyttökohteesta riippuen. Katso juuri teille sopiva pohjamaali.

 

PORADUR 2K Pleo TX on kaksikomponenttinen paksukalvopohjamaali, joka kuivuu nopeasti ja on helppo levittää ja hioa. Pleo TX on lyömätön valintana, kun haetaan huippuluokan pinnan tasaisuutta ja maalin hiottavuutta. Pleo TX:ää voidaan käyttää ruiskupakkelina, mikä mahdollistaa maalikerroksen kasvattamisen useihin satoihin mikrometreihin märkää märälle menetelmällä. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-ple0122j5, UFI-koodi NJ2H-S1AF-7003-434T.

 

 

PORADUR 2K Gardi on kaksikomponenttinen pohjamaali, joka perustuu erikoishartseihin. Se muodostaa joustavan, nopeasti kuivuvan ja lujan tartunnan omaavan maalipinnan. Gardi kiinnittyy lähes kaikille alustoille (rauta, teräs, sinkityt metallit, lasikuitu, puu, betoni) sekä soveltuu myös vaikeille materiaaleille (alumiini, ABS-muovi). Gardi on täydellinen valinta pohjamaaliksi huoltotöissä, joissa on tarkoitus maalata eri materiaaleja tai korroosiosuojaa vaativia metallipintoja. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0122j5, UFI-koodi EEFY-X0YK-G00S-6TSQ.

 

 

PORADUR 2K Gardi TX on paksukalvoversio Gardista. Se tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla. Gardi TX:ää suositellaan pohjamaaliksi erityisesti kohteisiin, joissa tarvitaan lujaa mekaanista kestävyyttä ja voimakasta korroosiosuojaa, esimerkiksi laivojen ja veneiden ulkolaidoissa ja vedenalaisissa osissa. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0123j5, UFI-koodi R872-316J-S00P-Q6H7.

 

 

PORADUR 1K, 2K Poradex on kaksikomponenttinen pohjamaali, jolla on hyvin vahva korroosiosuoja. Maali on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. Poradex voidaan tarpeen mukaan käyttää myös yksikomponenttisena vähemmän vaativissa sovelluksissa (mm. kohteissa, joihin ei kohdistu aggressiivisten liuottimien ym. kemikaalien rasitusta). Poradex on erityisesti suunniteltu korroosionsuojamaaliksi raudalle. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-por0122j5, UFI-koodi D405-71EJ-200J-6K7R.

 

 

PORADUR 2K Adhero on kaksikomponenttinen pohjamaali huokoisille betonitiili- ja kuitusementtipinnoille (tiili ja mineriitti). Adhero tarttuu hyvin vaikeillekin pinnoille ja tarjoaa hyvän pohjustuksen tukkimalla huokoisen aineen kapilaariputket ja vähentämällä siten myös pintamaalin menekkiä. Katso tuotteen tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-adh0122j5, UFI-koodi 0DUK-W1JE-G00Y-MFVA.