Pohjamaalit

POHJAMAALIT
PORADUR 2K Gardi on erikoishartseihin perustuva kaksikomponenttinen pohjamaali. Gardi muodostaa ominaisuuksiltaan nopeasti, joustavan ja lujan tartunnan omaavan pinnan. Käyttökohteet: Soveltuu lähes kaikille pinnoille, erityisesti pohjamaalina huoltomaalauksiin. Rauta, teräs, sinkityt metallit, lasikuitu, puu, betoni ja vaikeimmille materiaaleille, kuten alumiini ja ABS-muovi. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0122j5, UFI-koodi EEFY-X0YK-G00S-6TSQ.
PORADUR 2K Gardi TX on paksukalvoversio Gardista. Gardi TX tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla. Käyttökohteet: Suositeltava kohteisiin, joissa tarvitaan mekaanista kestävyyttä ja korroosiosuojaa, esim. laivojen ja veneiden ulkolaidoissa ja vedenalaisissa osissa. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-gar0132j5, UFI-koodi R872-316J-S00P-Q6H7.
PORADUR 1K, 2K Poradex on kaksikomponenttinen pohjamaali. Poradexilla on ominaisuuksiltaan vahva korroosiosuoja, helppo levitettävyys ja lyhyt kuivumisaika. Voidaan käyttää yksikomponenttisena vähemmän vaativissa sovelluksissa. Käyttökohteet: Esim. rauta. Lisätiedot:  tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-por0122j5, UFI-koodi D405-71EJ-200J-6K7R.
PORADUR 2K Pleo TX on kaksikomponenttinen paksukalvopohjamaali. Pleo TX on ominaisuuksiltaan huippuluokan pinnan tasaisuutta ja maalin hiottavuutta. Voidaan käyttää märkää märälle -menetelmällä ruiskupakkelina, jolloin maalikerrosta voidaan kasvattaa useihin satoihin mikrometreihin. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-ple0132j5, UFI-koodi NJ2H-S1AF-7003-434T.