Pinta- ja kattomaalit

KATTOMAALIT
PORADUR 2K Tectum on nopeasti kuivuva ja erittäin lujan tartunnan omaava kattomaali, jota voidaan käyttää myös viileissä olosuhteissa. Maalin ominaisuudet perustuvat erikoishartseihin. Tectum on ns. yksikerrosmaali, jossa yhdistyy pohja- ja pintamaalin ominaisuudet. Tectumia suositellaan pinnoitteeksi pelti,- tiili- ja mineriittikatoille. Se soveltuu hyvin sekä huoltomaalaukseen että uusien, sinkittyjen konesaumakattojen maalaukseen. Perinteisten materiaalien lisäksi Tectum kiinnittyy hyvin myös haastavammille pintamateriaaleille, kuten alumiinille ja suurimmalle osalle muovipinnoitteista. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-tec0122j5, UFI-koodi H4MH-80UQ-200C-SX5.
PORADUR 2K Tectum TX on paksukalvoversio Tectumista. Se tarjoaa samat hyödyt, mutta on levitettävissä paksumpana kerroksena yhdellä maalauskerralla ja soveltuu siksi erityisen hyvin mm. pensselimaalaukseen. Lisätiedot: tekninen esite. SKU-koodi t-tec0132j5, UFI-koodi A0DM-E02P-C008-89VN.
TEOLLISUUSMAALIT
PORADUR 2K Evo on erikoishartseihin perustuva teollisuusmaali. Käyttökohteet: Soveltuu lähes kaikkiin materiaaleihin, mm. teräs, rauta, lasikuitu, sähkösinkitetyt tuotteet, puu ja betoni sekä haastavampiin kohteisiin kuten alumiini, ABS-muovi. SKU- koodi t-evo0122j5, UFI-koodi WU4Q-J09N-N004-RPM5.
PORADUR 2K Evo TX on paksukalvoversio Evosta. Evo TX tarjoaa samat hyödyt, mutta mahdollistaa tehokkaamman tuotantoprosessin, koska koko pinnoitus voidaan toteuttaa yhdellä maalituotteella. Soveltuu myös ankariin ilmasto-olosuhteisiin (korroosioluokka C4). Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-evo0132j5, UFI-koodi JQWS-P0HM-X001-72AP
PORADUR 2K Industry on kaksikomponenttinen pintamaali. Industrylla on ominaisuuksiltaan hyvä suoja UV-säteilyä ja mekaanisia/kemiallisia rasituksia vastaan, nopea kuivumisaika, pysyvä elastisuus ja hyvä peittävyys. Voidaan käyttää märkää märälle -menetelmällä. Lisätiedot: Tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-ind0122j5, UFI-koodi G8MP-11SD-S00U-4UKU.
LAIVA- JA VENEMAALIT
PORADUR 2K Navis on laivamaalaukseen tarkoitettu pintamaali. Navis on ominaisuuksiltaan suhteellisen nopeasti kuivuva, pysyvästi elastinen ja hyvin suojaava olosuhteista riippumatta. Maali kovettuu myös alhaisissa lämpötiloissa. Käyttökohteet: Lähes kaikille materiaaleille. Soveltuu erinomaisesti telakointien yhteydessä suoritettaviin huoltotöihin ja korjauksiin. Lisätiedot: Tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-nav0122j5, UFI-koodi 2JPV-T0RM-600W-QF26.
PORADUR 2K Lago on venemaalaukseen tarkoitettu pintamaali. Lagolla on ominaisuuksiltaan hyvä UV-suoja, elastinen pinta olosuhteista riippumatta, hyvä kovettuvuus jopa alhaisissa lämpötiloissa, mikä mahdollistaa talvikauden aikana toteutettaviin maalauksiin. Käyttökohteet: Veneet. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-lag0122j9, UFI-koodi 5Y4V-A17C-C00M-3M1V.
LATTIAMAALIT
PORADUR 2K Pavimento on lattiamaalaukseen tarkoitettu pintamaali. Pavimento on ominaisuuksiltaan nopeasti kuivuva, lujasti tarttuva, pysyvästi elastinen ja mekaanisilta rasituksilta suojaava. Käyttökohteet: Betoni, tiili, harkko, lasi- ja hiilikuitu, puu ja ABS-muovi. Lisätiedot: Tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-pav0122j5, UFI-koodi 2UHA-G1VG-N00A-5APS.
KAAKELIMAALIT
PORADUR 2K Marmor on kaksikomponenttinen kaakelimaali. Marmor on ominaisuuksiltaan nopeasti kuivuva, vahvasti tarttuva, rasitukselta suojaava ja pysyvästi elastinen. Käyttökohteet: Kaakelit. Soveltuu myös haastaville keraamisille ja lasitetuille kaakeleille. Lisätiedot: Tekninen esite sekä käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-mar0122j5, UFI-koodi DP9E-N13F-X006-NQE9.
AUTOMAALIT
PORADUR 2K Auto on automaalaukseen tarkoitettu kaksikomponenttinen pintamaali. Auto tarjoaa ominaisuuksiltaan erinomaisen peittävyyden, sääsuojan ja on hyvin hienojakoinen (suurin raekoko <1 µm). Maali kestää myös erilaisten kemikaalien, kuten bensiinin, öljyjen, liuttimien ja monien muiden happojen ja emästen aiheuttamia rasituksia. Käyttökohteet: Autot ja autojen osat. Lisätiedot: tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-aut0122j9, UFI-koodi 53DS-610D-200R-M7AC.