Lakat

PORADUR 2K Lago on pintamaali venemaalaukseen. Maalilla on hyvä UV-suoja ja se muodostaa pysyvästi elastisen pinnan suojaten maalattavaa kohdetta kaikissa olosuhteissa. Maali kovettuu myös alhaisissa lämpötiloissa, minkä johdosta se soveltuu erinomaisesti esim. talvikauden aikana toteutettaviin huoltomaalauksiin. Lago valmistetaan korkeakiiltoisena. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-lag0122j9, UFI-koodi 5Y4V-A17C-C00M-3M1V.

 

 

PORADUR 2K Gloss on kaksikomponenttilakka, joka tarjoaa korkeimman tason suojan korroosiokemikaaleja ja auringonvaloa vastaan. Sitä käytetään pääasiassa pinta- ja yksikerrosmaaliemme kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan, esim. puupinnoille, lasiin tai muille vastaaville materiaaleille. Tuote on saatavilla kolmessa eri kiiltoasteessa: korkeakiiltävänä, puolikiiltävänä ja mattana. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU- koodi t-glo0122j9, UFI-koodi JYR7-C1NH-C00E-PXY8.

 

 

PORADUR 2K Auto on kaksikomponenttinen pintamaali, jolla on erinomainen peittävyys ja sääsuoja. Maali on hyvin hienojakoinen (suurin raekoko <1µm). PORADUR 2K Auto kestää erilaisten kemikaalien, kuten bensiinin, öljyjen, liuottimien ja monien muiden happojen ja emästen aiheuttamia rasituksia. Katso tekninen esite ja käyttöturvallisuustiedote. SKU-koodi t-aut0122j9, UFI-koodi 53DS-610D-200R-M7AC.