Tuotevalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman kotimaisia polyuretaanimaaleja, jotka sopeutuvat maalauskohteen, materiaalin ja ympäristön asettamiin olosuhteisiin.  Maalimme mahdollistavat laadukkaan lopputuloksen vaativimmissakin kohteissa.

Sävytysjärjestelmämme koostuu PP-sävyjemme lisäksi RAL Classic-, RAL Design ja NCS-väreistä. Jos värisi ei löydy edellä mainituista järjestelmistä, etsimme sinulle spektrofotometrimme avulla tarvitsemasi sävyn.

Autamme sinua optimaalisen maalijärjestelmän valinnassa, sillä valinnassa tulee huomioida lopputuloksesta haluttu laatu, käytettävissä oleva aika ja kokonaiskustannukset. Löydämme juuri teidän kohteeseenne sopivan pinnoitusratkaisun, oli se sitten sisä- tai ulkotiloihin. Maalimme ja sen levittäminen sopeutuu sekä kuumaan ja kylmään ilmastoon että kosteihin ja kuiviin olosuhteisiin. Maaliemme laaja toimintaikkuna (pakkasesta +60 asteeseen ja RH 20%:sta–90%:iin) mahdollistavat maalaamisen kaikkina eri vuodenaikoina – jopa pohjoisen äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Tutustuthan alla olevista linkeistä tarkemmin eri tuoteryhmiin.

Pinta- ja kattomaalit

Meillä PoraColorsilla löytyy laaja valikoima pintamaaleja, riippuen maalattavasta kohteesta. Kattomaalit, laivamaalit ja teollisuusmaalit ovat meidän suosituimmat tuotteemme, mutta niitten lisäksi meiltä löytyy myös pintamaaleja lattioille ja kaakeleille.

Tutustu pinta- ja kattomaaleihin tästä.

 

 

 

Lakat

Valmistamme lakkoja muun muassa veneisiin ja autoihin. Lakka luo maalattavan kohteen pinnalle uskomattoman suojan auringonvaloa ja korroosiokemikaaleja vastaan.

Tutustu lakkoihin tästä.

 

 

 

Pohjamaalit

Pohjamaalilla luodaan tasaisen ja tartunnan omaavan pinnan. Meillä PoraColorsilla löytyy eri pohjamaaleja käyttökohteesta riippuen.

Tutustu pohjamaaleihin tästä.

 

 

 

Ohenteet ja kovettajat

Valmistamamme ohenteet ja kovettajat käyvät yksi yhteen lähes kaikkien maaliemme kanssa. Tämä helpottaa maalausta ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Opastamme teitä tarvittaessa tuotteiden valinnassa tilauksen yhteydessä.

Tutustu ohenteisiin ja kovettajiin tästä.

 

 

 

Muut tuotteet

Laadukkaan maalin rinnalle on hyvä olla laadukkaat tarvikkeet, jotka mahdollistavat entistä helpomman maalausprosessin ja paremman lopputuloksen. Laadukkaasta valikoimastamme löydätte pensseleitä, teloja, teippiä, pesuaineita ja monia muita. Kerrothan tilauksen yhteydessä, mikäli tarvitset tarvikkeita.