News

BEKANTA DIG MED PORACOLORS PERSONAL OCH LEVERANSANVISNINGAR

Nya och gamla ansikten bakom PORADUR-färger

Bekanta ansikten fortsätter i PoraColors verksamhet. Petri Rautanen fungerar som företagets verkställande direktör och Jari och Tero ansvarar även i år för produktionen av PORADUR-färgerna. Som nya ansikten har vi Pekka Lahtinen, som är aktivt med i verksamhetsplaneringen och -utvecklingen, Saija Lahtinen, ansvarig för ekonomiförvaltning och fakturering, samt Iida Rautanen, som är vår försäljnings- och ekonomiassistent. Med den här sammanställningen kan vi nu erbjuda er våra tjänster på både finska, svenska och engelska.

Vi på PoraColors har förnyat våra leveransanvisningar för att försäkra våra kunders och personals säkerhet. När ni hämtar er beställning från lagret, ber vi er att följa THL:s rekommendationer. Använd munskydd, ta hand om er handhygien och tillräckliga säkerhetsavstånd. För att undvika onödiga kontakter, har vi även möjliggjort upphämtning sv beställningen ur ett låst skåp. Vi skickar er en öppningskod, när beställningen är färdig för att hämtas.

 

Vi önskar att alla beställningar och kontakt sker via numret 050 547 9988 som samtal eller Whatsapp-meddelande, eller via mejl till info@poradur.fi.