Ajankohtaista

PPT Dure Oy ja Ab Roof Tech Finland Oy yhteistyöhön ammattilaisten kattotuotteissa

 

 

 

 

 

PPT Dure Oy on solminut myyntiyhteistyösopimuksen kotimaisen kattotuotteita maahantuovan ja markkinoivan Ab Roof Tech Finland Oy:n kanssa. Yhteistyö kattaa PPT Duren kattomaalit ja RoofTech Finlandin tiivistysaineet- ja menetelmät, putoamissuojatuotteet ja sammaleen kasvua hillitsevät sammalnauhatuotteet, sekä niihin liittyvät teknisen tuen palvelut.

”Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hoitaa kattojen pinnoituksiin ja saumojen yms. tiivistyksiin sekä vesikattojen korjauksiin liittyvät materiaalihankinnat samalla kertaa yhdestä osoitteesta. Pystymme yhdellä tilauksella järjestämään sekä maalit että tiivistysaineet suoraan työmaalle, tai jos asiakas haluaa noutaa tavaransa itse, on nouto jatkossa mahdollista sopia joko tehtaalta Salosta, tai Roof Techin varastolta Espoosta. Uskomme joustavan yhteistyömallin tehostavan asiakkaidemme hankintaprosesseja ja vähentävän tarvetta ylimääräiselle materiaalien perässä juoksemiselle.”

Roof Tech Finland maahantuo saksalaisen Enke-Werkin tuotteita, kuten Enkopur-takuutiivistysmenetelmää, jotka toimivat yhteen PPT Duren Poradur maalien kanssa. Niin PPT Duren kuin Enke Werkinkin tuotteet ovat kehitetty ammattimaisille kattourakoitsijoille, ja toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa.  Molemmat tuotesarjat perustuvat polyuretaanireaktioon.

 

Salossa 13.11.2018

 

PPT Dure Oy                                 Ab Roof Tech Finland Oy

Satamakatu 26                              Kilonkallio 5

24100 Salo                                    02610 Espoo

040-522 6005                                0400-188 796

sales@pptdure.fi                           info@rooftech.fi

                                                      www.rooftech.fi