Ajankohtaista

Poradur 2K HS Tectum Kattomaalauksen Takuukirja – Jopa 10 vuoden materiaalitakuu kattomaalille


 

 

 

 

 

 

 

PPT Dure Oy tuo markkinoille ainutlaatuisen Kattomaalauksen Takuukirjan ja 10 vuoden materiaalitakuun Poradur 2K HS Tectum kattomaalille.

Mielestämme alalla vallitsevat hyvin erilaiset käytännöt kattomaalauksen takuista eivät riittävästi palvele kiinteistöjen omistajien tarpeita. Mietimme asiaa omistajan näkökulmasta:

”Jos itse maalauttaisin oman kiinteistöni katon investoiden siihen itselleni merkittävän rahasumman, toivoisin maalipinnan kestävän vuosia hyvän näköisenä ja vesikattoa suojaavana ratkaisuna. Haluaisin että maalaustyön suorittaa varmasti ammattitaitoinen maalausurakoitsija ja että ymmärrän täysin, miten kattoni maalausprojekti toteutetaan. Edelleen toivoisin että projektin eri vaiheet tarkastetaan myös riippumattoman ammattilaisen toimesta. Projektin jälkeen minulle jäisi toteutuksesta ja tarkastuksista selkokieliset dokumentit, huolto-ohjeet, takuu ja myös lupaus siitä, että en jää kattoni huoltamisen ja kunnon tarkkailun kanssa yksin projektin jälkeen.”

Valmistelimme talven aikana, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, konseptin joka vastaa monipuolisesti juuri edellä esitettyihin kiinteistön omistajan toiveisiin. Konseptin nimi on ”Kattomaalauksen Takuukirja”. Siinä on dokumentoituna pöytäkirjamuodossa jokainen työvaihe ja niiden riippumattomat tarkastukset aina alkutarkastuksesta lopputarkastukseen, unohtamatta säännöllisiä kuntotarkastuksia projektia seuraavina vuosina. Lisäksi takuukirjaan kuuluu ohjeistukset katon vuosittaisesta huollosta sekä 10 vuoden materiaalitakuu takuuehtoineen. Konseptiin kuuluu myös se, että maalausurakoitsijan työnjohto ja maalarit ovat käyneet läpi Poradur 2K HS Tectum kattomaalin käyttöön liittyvän, PPT Dure Oy:n järjestämän koulutuksen ja saaneet näin valtuutuksen 10 v takuutuotteen asennukseen.

”Uskomme, että Poradur 2K HS Tectum – Kattomaalauksen Takuukirja yhdistettynä 10 vuoden materiaalitakuuseen vie kattojen pinnoittamisen laatuajattelua Suomessa eteenpäin ja palvelee kiinteistöjen omistajien ja niiden kunnosta ja kunnostamisesta vastaavien tarpeita.”

 

Salossa 28.1.2019

PPT Dure Oy

Satamakatu 26

24100 Salo

040-522 6005

sales@pptdure.fi