Palvelut

PoraColors ei ainoastaan tuota ja myy maaleja. Tahdomme tarjota ratkaisuja ja sitä varten olemmekin kehittäneet lisäpalveluita, kuten esimerkiksi:

R&D palvelut

PoraColors panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen. Olemme kehittäneet asiakkaillemme onnistuneesti räätälöityjä maaleja, joita markkinoilta ei ole löytynyt. Teemme yhteistyötä yliopistojen, tutkimuslaitosten ja maalivälineiden toimittajien kanssa ja sen vuoksi voimme tarjota kattavan tuen asiakkaillemme, oli kyseessä sitten maaliominaisuuksien pieni muutos, uusi maali/maalijärjestelmä, maalauskammio tai täysin automatisoitu robottimaalauskonsepti. Tekninen tukemme ja verkostomme ovat käytettävissä jokaisessa maalaukseen liittyvässä pulmassa.

Koulutus

PoraColors tarjoaa peruskoulutuksen, jossa käsitellään maalejamme, niiden ominaisuuksia, maalaustekniikoita, myyntiargumentteja, mahdollisuuksia ja rajoituksia. Koulutamme tyypillisesti maalareita, suunnittelijoita, valvojia ja myyntihenkilöstöä. Koulutus kestää 2-6 tuntia riippuen koulutettavien kokemuksesta, sovelluksen monimutkaisuudesta ja koulutuksen tarkoituksesta. Meillä on tilat kouluttaa kerrallaan n. 6-10 henkilöä, mutta tarjoamme myös mielellämme koulutuksia asiakkaan omissa tiloissa tai muissa sovituissa paikoissa. Meillä on myös mahdollisuus testata maalaamista joko maalauskopissa tai ulkoilmassa. Kerrothan meille tavoitteesi, niin valmistelemme koulutuksen tarpeidesi mukaisesti.

Maalien toimitus

Tarjoamme eri toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan; nouto suoraan tehtaalta Salosta, toimitus lähimmälle Matkahuollon noutopisteelle, kuljetus suoraan toimipaikallesi tai vaikka työmaalle. Kerrothan meille, mikä toimitustapa on sinulle sopivin.

Sävytyspalvelut

Pinta- ja yksikerrosmaalimme sävytetään joko omien PP-sävyjemme tai RAL Classic-, RAL Design- tai NCS-sävykarttojen mukaan. Sävytämme myös asiakkaan toivomia erikoissävyjä, jotka eivät kuulu standardisoituihin värikarttoihin. Otathan meihin yhteyttä, jos tarvitset räätälöityä sävyä.

Tekninen tuki

Oletko maalaamassa uudelle, tuntemattomalle materiaalille tai vanhalle maalipinnalle, jonka pinnoite ei ole tiedossa? Ei hätää, me autamme sinua tässäkin tilanteessa. Voit löytää ratkaisun usein kysytyistä kysymyksistä tai voit ottaa yhteyttä tekniseen ryhmäämme.

Tarkastukset

Tarvitsetko kohteessa virallisen pintakäsittelyn tarkastuksen? Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme järjestää Frosio tarkastajan (Frosio III asteeseen saakka) ja raportin, joka koostuu sekä pohjatöiden että maalaustyön tarkastuksista.

Edistykselliset palvelut

Jos maalausprosessisi asettaa erityisvaatimuksia maalituotteiden toimitukselle, voimme räätälöidä sinulle oman toimitusratkaisun. Kenties sinulla on kaupintavarastoksi soveltuva tila kiinteistössäsi tai naapurissasi?

Tarjoamme myös maaleillemme kierrätyspalveluita niin maalijätteille, purkeille kuin myös käyttämättömille maaleille. Kysy meiltä apua, löydämme varmasti yhdessä sinulle sopivan ratkaisun.