Käyttökohteet

Maalejamme käytetään laajasti eri toimialoilla ja ne tarjoavat erinomaisen suojan vaativissa ilmasto- ja käyttöolosuhteissa. Kohteesta riippuen kannattaa ottaa huomioon vaatimukset, joita maalattavalle pinnalle asetetaan. Tällaisia vaatimuksia voi mm. olla kestävyys UV-säteilyä, mekaanista ja kemiallista rasitusta, korroosiota vastaan, tinkimättä pinnan ulkonäöstä. Maalauspaikan olosuhteet, kuten sisä- tai ulkotilat ja uusi tai vanha kohde, on myös huomioitava. Maalimme takaavat korkealuokkaisen lopputuloksen pohjamateriaalista riippumatta. Ne kiinnittyvät hyvin varsin moniin materiaaleihin kuten alumiiniin, teräkseen, rautaan, kovamuoviin, lasikuituun ja sähkösinkittyihin tuotteisiin. Me autamme sinua löytämään juuri käyttökohteesi sopivat maalit.

Tutustu eri käyttökohteisiin ja siirry niihin sopiviin tuotteisiin.

KATOT
Kattomaalit kuuluvat suosituimpiin tuotteisiimme. Ne ovat kestäviä ja lujia sekä helppo- ja nopeakäyttöisiä. Kattomaaliemme suosiota on lisännyt niiden lyhyt kuivumisaika sekä pitkä maalauskausi. Asukkaille puolestaan pitkäikäinen ja kestävä pinnoiteratkaisu takaa huolettoman asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin. Kattomaalimme sopivat erityyppisille pelti-, tiili- ja mineriittikatoille. Oli kyseessä uusi tai vanha katto, PoraColorsilta löytyy sen pinnoittamiseen ratkaisun. Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.
LATTIAT
Tarjoamamme maalit lattioihin takaavat pitkäaikaisen suojan, helpottavat oleellisesti puhdistamista ja uudistavat huomattavasti betonilattian tai seinäpinnan visuaalista ilmettä. Lattiamaalejamme voidaan käyttää niin uusilla kuin vanhoilla jo maalatuilla pinnoilla. Lattiamaaleillamme on vahva tartunta ja ne ovat kemiallisesti ja mekaanisesti kestäviä. Tyypillisiä maaleillamme maalattuja kohteita ovat tuotantotilojen, parkkihallien, varastojen ja konesuojien lattiat. Maalimme kuivuvat hyvin myös kylmissä olosuhteissa ja sen vuoksi niitä onkin käytetty myös kylmätilojen pinnoituksissa, joissa jatkuva tuotanto estää lämpötilan hetkittäisenkin nostamisen. Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.
KAAKELIT
Kaakelimaalit ovat viimeisin lisäys tuotevalikoimaamme ja ne tarjoavat loistavan tavan säästää remonttikustannuksissa. Sen sijaan, että poistettaisiin vanhat, väärän väriset kaakelit, jotka muutoin ovat moitteettomassa kunnossa, ne voidaan maalata uudelleen nykyaikaisilla väreillä. Kaakelimaaleillamme kylpyhuone, wc, keittiö tai sauna saadaan modernisoitua hinnalla, joka on vain pieni osa kaakeliremontin hinnasta. Lisäksi väri voidaan myös jatkossa helposti muuttaa, jos tarpeet muuttuvat. Kaakelimaalejamme on käytetty onnistuneesti useissa hotelliremonteissa, joissa budjetti on haluttu pitää kohtuullisena. Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.

Rakennuskohteet

Rakennusmaalejamme voi soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin, mutta pääasiassa niitä käytetään kattojen (peltikatot & tiili- ja mineriittikatot), kaakeleiden ja lattioiden maalaamiseen.

Tutustu maaleihin tästä.

 

 

 

Katot

Kattomaalit kuuluvat suosituimpiin tuotteisiimme. Ne ovat kestäviä ja lujia sekä helppo- ja nopeakäyttöisiä. Kattomaaliemme suosiota on lisännyt niiden lyhyt kuivumisaika sekä pitkä maalauskausi. Asukkaille puolestaan pitkäikäinen ja kestävä pinnoiteratkaisu takaa huolettoman asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin. Kattomaalimme sopivat erityyppisille pelti-, tiili- ja mineriittikatoille. Oli kyseessä uusi tai vanha katto, PoraColorsilta löytyy sen pinnoittamiseen ratkaisun.

Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.

Lattiat

Tarjoamamme maalit lattioihin takaavat pitkäaikaisen suojan, helpottavat oleellisesti puhdistamista ja uudistavat huomattavasti betonilattian tai seinäpinnan visuaalista ilmettä. Lattiamaalejamme voidaan käyttää niin uusilla kuin vanhoilla jo maalatuilla pinnoilla. Lattiamaaleillamme on vahva tartunta ja ne ovat kemiallisesti ja mekaanisesti kestäviä. Tyypillisiä maaleillamme maalattuja kohteita ovat tuotantotilojen, parkkihallien, varastojen ja konesuojien lattiat. Maalimme kuivuvat hyvin myös kylmissä olosuhteissa ja sen vuoksi niitä onkin käytetty myös kylmätilojen pinnoituksissa, joissa jatkuva tuotanto estää lämpötilan hetkittäisenkin nostamisen.

Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.

Kaakelit

Kaakelimaalit ovat viimeisin lisäys tuotevalikoimaamme ja ne tarjoavat loistavan tavan säästää remonttikustannuksissa. Sen sijaan, että poistettaisiin vanhat, väärän väriset kaakelit, jotka muutoin ovat moitteettomassa kunnossa, ne voidaan maalata uudelleen nykyaikaisilla väreillä. Kaakelimaaleillamme kylpyhuone, wc, keittiö tai sauna saadaan modernisoitua hinnalla, joka on vain pieni osa kaakeliremontin hinnasta. Lisäksi väri voidaan myös jatkossa helposti muuttaa, jos tarpeet muuttuvat. Kaakelimaalejamme on käytetty onnistuneesti useissa hotelliremonteissa, joissa budjetti on haluttu pitää kohtuullisena.

Lue lisää tuotevalikoimasta tästä.

 

Laivat ja veneet


Laivamaalit vaativat erityistä kestävyyttä. Ankarat olosuhteet, kuten lämpötilavaihtelut, voimakas UV-säteily, jää ja suolainen merivesi asettavat maaleille korkeat laatuvaatimukset. Laivamaalimme on kehitetty juuri näihin, kaikkein haastavimpiin merellisiin olosuhteisiin. Lisäksi voimme taata pidemmän ulkomaalauskauden, sillä maalimme kuivuu matalassakin lämpötilassa ja telakoilla tapahtuvat huoltomaalaukset onnistuvat myös talvellakin.

Huvi- ja purjeveneet

Purje- ja huviveneisiin suosittelemme käytettäväksi kaksikomponenttista PORADUR-venemaalia, sillä siinä on erinomainen tartunta ja se muodostaa pysyvästi elastisen pinnan. Maali soveltuu mm. gelcoat-, alumiini-, teräs- ja lasikuitupinnoille ja sitä voidaan käyttää niin vedenpinnan ylä- kuin alapuolisissa maalauksissa.

Puuveneet

Näyttävän puupinnan säilyttämiseksi suosittelemme käytettäväksi PORADUR-lakkoja. Kirkaslakkaamme voidaan käyttää myös vesirajan alapuolella ympäristöystävällisenä vaihtoehtona antifouling-maaleille: Lakattu, sileä ja tiivis pinta helpottaa veneen pohjan puhdistusta ja vähentää orgaanisten aineiden kiinnittymistä veneen pohjaan.

 

Teolliset käyttökohteet

Teollisiin kohteisiin tarjoamme sekä perinteiseen pohja- ja pintamaalaukseen perustuvia maalijärjestelmiä että työskentelyaikaa säästäviä yksikerrosmaaleja.

Minkälaisia teollisia kohteita?

 

 

Autot

PoraColorsin automaalivalikoima sisältää pohjamaaleja, hiontafillereitä ja pintamaaleja sekä kirkaslakkoja.