Asiakkaan hyödyt

Usein kysytään: “Mikä tekee PORADUR-maaleista niin erikoisia?”. Vastaus on, että maaleihimme kehitetyt ominaisuudet. Juuri maalien ominaisuudet mahdollistavat helpomman ja nopeamman maalausprosessin, luotettavan toiminnan eri olosuhteissa ja pitkäkestoisen suojauksen vuosiksi eteenpäin. Ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, korkealuokkaiset raaka-aineet ja asiakkaiden tarpeisiin pohjautuva tutkimus- ja kehitystyö takaavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme konkreettisia hyötyjä maalaukseen.

PORADUR tuotteet ja palvelut tarjoavat asiakkaillemme liiketoiminnallista arvoa:

Tehokkaampi maalausprosessi

Vanhan viisauden mukaan ‘aika on rahaa’ ja kukaan ei halua odotella maalin kuivumista. PoraColorsilla olemme panostaneet siihen, että maalimme kuivuvat nopeasti. Tämä säästää asiakkaidemme aikaa, rahaa ja joskus myös hermoja. Etenkin maaliemme paksukalvoiset Tx-versiot ovat ajankäytön kannalta erittäin tehokkaita, sillä ne voidaan levittää märkää märälle menetelmällä hyvin lyhyillä välikuivumisajoilla.

Varma toiminta kaikissa olosuhteissa

Muuttuvat olosuhteet eivät saa haitata ammattimaista maalausprosessia, työskennellään katolla sitten kylmänä, sumuisena aamuna tai hellesäässä, kun aurinko paistaa kaikkein kuumimmin. Työskentelyn pitäisi onnistua lähes kaikissa olosuhteissa ilman liian suuria lisähaasteita. PoraColors on kehittänyt maaleihinsa ominaisuuksia, jotka mahdollistavat maalareiden sujuvamman työn:

  • Maaliemme pieni partikkelikoko parantaa ruiskujen toimivuutta ja lisää maaliemme peittokykyä
  • Maalimme eivät vaadi lisälämmitystä kuivuessaan, mikä mahdollistaa tarvittaessa työskentelyn myös kylmemmissä lämpötiloissa
  • Maalimme kuivuvat myös suhteellisen korkeassa ilmankosteudessa, mikä mahdollistaa pidemmän ulkomaalauskauden – aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn
  • Nopea kuivuminen ja luja tartunta lähes kaikille pintamateriaaleille takaa sen, ettei sade huuhtele maalia pois juuri maalatulta pinnalta

Pitkäkestoinen suojaavuus

Maalimme ovat mekaanisesti vahvoja ja niillä on hyvä kulutuskestävyys. Näin ollen ne tarjoavat maalattavalle kohteelle pitkäkestoisen suojan erilaisia rasituksia vastaan.

Auringon UV säteily aiheuttaa ajan myötä maaleissa värien haalistumista. Varmasti kaikki ovat nähneet autoja, joiden maalipinnat ovat jo parhaat päivänsä nähneet. PORADUR-maalit kestävät erittäin hyvin UV säteilyn rasitusta ja säilyvät pitkään kirkkaina ja visuaalisesti laadukkaina. Se on lisäarvoa, jota asiakkaamme haluavat maaleiltamme.

Kaikki materiaalit ovat enemmän tai vähemmän herkkiä korroosiotekijöille. Käyttöympäristöstä riippuen, maalatut pinnat joutuvat tekemisiin erilaisten korrosoivien materiaalien kuten veden, suolojen, hydraulisten öljyjen jne. kanssa. PORADUR-maaleilla on erinomainen suojaavuus yleisimpiä korrosoivia aineita vastaan, minkä ansiosta maalit tarjoavat kohteelle pitkäkestoisen suojan ja värien pysyvyyden.

PoraColorsin maaleilla on vahva tartuntakyky erilaisille materiaaleille ja maalikerros itsessään on hieman elastinen. Tämä ominaisuusyhdistelmä takaa erinomaisen kestävyyden olosuhteiden vaihdellessa. Jos tarvitset maalia, joka kestää auringon paisteen kesällä ja jääkylmät olosuhteet talvella, PORADUR-maalit ovat paras vaihtoehto.

Mahdollisuus pidentää ulkomaalauskautta

Maalaussesongin aikaikkunaa on mahdollista pidentää PORADUR-maaleillamme:

  • Ne eivät vaadi lisälämmitystä kuivumisprosessiin, joten maalaaminen onnistuu viileissäkin olosuhteissa.
  • Ne voidaan levittää myös korkeassa ilman suhteellisessa kosteudessa, esimerkiksi aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä

Haastavissa olosuhteissa aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä suosittelemme käytettäväksi PORADUR H-Rapid nopeaa kovettajaa.

Ympäristö- ja työturvallisuus

Kaksikomponenttimaalit voivat olla myös ympäristöystävällisiä! PORADUR-maaliemme kuiva-ainepitoisuus on korkea (peittokyky on hyvä vähemmälläkin maalimäärällä) ja kaikki raaka-ainekomponentit on valittu huomioiden käyttäjä- ja ympäristöystävällisyys. Kevyempi ympäristökuorma on myös seurausta pitkästä huoltomaalausvälistä, joka on usein jopa tuplasti pidempi kuin vähemmän suojaavilla maaleilla.

HSEQ-käsite (työterveys, -turvallisuus, ympäristövastuu ja laatu) ei rajaannu ainoastaan tuotteisiimme; tuotantomme on suunniteltu ja rakennettu uusimpien tiukkojen standardien mukaisesti ja lean-periaatteita noudattaen, jolloin sekä energian että jätteen määrä on optimoitu mahdollisimman alhaiseksi. Kierrätämme tuotantolaitoksen sisällä erittäin tehokkaasti niin pakkausmateriaalit kuin käyttämämme pesuliuottimet. Lisäksi kumppaneiden avulla huolehdimme sellaisten tuotteiden kierrätyksestä, joita emme itse pysty täysimittaisesti hyödyntämään. Käytännössä teollinen toimintamme ei aiheuta minkäänlaista ilmaston, vesistön tai maaperän kuormitusta tai saastumista.

Nopea ja ammattimainen palvelu

Suhtaudumme PoraColorsilla asiakkaiden tarpeisiin vakavasti. Jos maali on toimitettava nopeasti tiettyyn kohteeseen, pidämme huolta, että tilausten käsittely tehtaalla tapahtuu mahdollisimman sulavasti ja etsimme nopeimman mahdollisen toimitustavan maalauskohteeseen. Teknisten kysymysten tullessa esille huolehdimme nopeasta ja ammattimaisesta vastaamisesta raporttien ja ohjeistusten kera.

Asiakkaalle räätälöidyt tuotteet ja palvelut

PoraColorsilla emme ainoastaan valmista ja myy maaleja, vaan myös aidosti pureudumme asiakkaan maalaushaasteisiin. Jos tarvitset maalia erityisominaisuuksilla, voimme suunnitella sopivan maalin juuri sinulle. Jos puolestaan tarvitset tukea tai ohjeita, miten toimia maalijätteiden kanssa, myös siinä meiltä löytyy apua. Lisäksi koulutamme henkilöstöäsi maaliemme ominaisuuksista ja maalaamaan niitä. Pyrimme tarjoamaan kaiken sen, mitä tarvitset sujuvaan maalausprosessiin.