Ajankohtaista

29.4.2021

Tutustu PoraColorsin henkilökuntaan ja toimituskäytäntöihin

Esittelyssä uudet ja vanhat kasvot PORADUR-maalien takana

Tutut kasvot jatkavat PoraColorsin toiminnassa. Petri Rautanen toimii yrityksen toimitusjohtajana ja Jari ja Tero vastaavat yhä PORADUR-maalien tuotannosta. Uusina kasvoina ovat Pekka Lahtinen, joka on aktiivisesti mukana tuotannon suunnittelussa ja liiketoiminnan kehittämisessä, taloushallinosta ja laskutuksesta vastaava Saija Lahtinen, ja Iida Rautanen, joka toimii myynti- ja talousassistenttina. Tällä kokoonpanolla pystymme palvelemaan teitä sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Muutimme PoraColorsilla toimituskäytäntöjä varmistaaksemme asiakkaittemme ja työntekijöittemme turvallisuuden. Noutaessanne maaleja varastolta toivomme teidän toimivan THL:n suositusten mukaan. Käytetään kasvomaskeja, huolehditaan käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Välttääksemme turhia kontakteja, tilauksenne nouto onnistuu myös lukitun noutokaapin kautta. Kun tilaus on valmiina noudettavaksi, lähetämme teille avauskoodin.

 

Toivomme saavamme tilaukset ja yhteydenotot numeroon 050 547 9988 soittona tai Whatsapp viestinä, tai sähköpostiin info@poradur.fi.

 

PoraColors – Tuloksia kotimaisilla maaleilla

takaisin ylös